מנטוס אבטיח
בתרבות שלנו לכל פרי יש שני טעמים. הראשון הוא טעם הפרי עצמו, והשני הטעם (הסינתטי) שיצר האדם בהשראתו. ככה יש לנו טעם הלימון וטעם קרטיב הלימון, טעם העינב מהכרם וטעם מיץ הענבים וכן הלאה.
בבואנו לבדוק את המנטוס החדש "בטעם אבטיח", התאמנו את הציפיות ובחנו אותו ביחס לטעם שנהוג לכנות "טעם אבטיח". כן, איזה כיף, הטעם הוא אמנם הטעם המוכר של מוצרי האבטיח, שובב ומרענן (לא כמו אבטיח אמיתי, ובכל זאת). מי שאוהב "טעם אבטיח" וסוכריות שנדבקות טוב טוב לשיניים יאהב את המנטוס החדש, מי שלא – מה אתם עושים פה מלכתחילה.
שורה תחתונה: תמיד כיף לגוון במוצר אהוב. כל הטועמים חיבבו.
מחיר: 10 שקלים למארז של ארבעה גלילים
חטיף פירות גוגו סקוויז
מי שנוהג לצרוך ארוחות ילדים במקדונלד'ס כבר בוודאי מכיר את המוצר הזה, או לפחות גרסה דומה שלו. כל השאר מוזמנים להכיר אותו עכשיו, ואם יש ילדים באמתחתם – יפה שעה אחת קודם. מדובר במעין רסק פירות המגיע בשפופרת, ומשמח את לבבם של ילדים וגדולים כאחד. הכמות בכל שפוף היא קטנה למדי (כלומר מספיקה לזאטוטים, ואת הבוגרים משאירה עם טעם של עוד), ושקולה למנת פרי אחת.
עוד נתונים שהופכים את המוצר לידידותי הם שאין בו תוספת סוכר ולא חומרים משמרים, ואפילו אין הכרח לשמור אותו במקרר. בנוסף לכל אלה, העובדה שאפשר פשוט לחטוף אותו ולצאת מהבית בהחלט נרשמת לזכותו. החטיף מגיע בשלושה טעמים: תפוח, תפוח-בננה ותפוח-תות. שני הראשונים טעימים ממש, השלישי (זה עם התות) קצת פחות.
שורה תחתונה: טעים, בריא, מגניב.
מחיר: 14 שקלים למארז של 4 חטיפים (באותו טעם).
קורנפלקס קלוגס שוקולד
הקורנפלקס שוקולד החדש של קלוגס תפס אותנו לא מוכנים: איזו תעוזה, ליצור וריאציה על מוצר כה קלאסי! למרות השוק הראשוני הדעות של הטועמים היו בסך הכל חיוביות, והטענה הייתה שקלוגס הצליחו לשמור על הטעם המקורי של המוצר למרות התוספת המתוקה, ואף יצרו סוג של סינרגיה. אם נוסיף לכך את הבטחות המשווקים למצב רוח טוב, אנרגיה והגנה על הלב (כולם מיתרונות השוקולד המריר), נקבל מוצר שלגמרי עושה חשק, ולא רק אם אתה ילד.
שורה תחתונה: אם גזרתכם חשובה לכם ולו טיפה, אל תתחילו אפילו לנשנש ישירות מהקופסה.
מחיר: 24 שקלים לקופסה של 375 גרם.
עוגת שמרים שוקולד של אחוה
באחוה, החברה של החלבה, ממשיכים במיתוג מחדש, ומשיקים עוגות שמרים שמתיימרות לידע צרפתי וטעם ביתי. הקומוניקט המצורף המליץ לחמם את העוגות כ-10 שניות לפני ההגשה, וציין כי ניחוח מאפה טרי צפוי לאפוף את המטבח.
כשניסינו את העוגה כמו שהיא, טרייה מהמארז, פגשנו בצק מעט קשה ולא ידידותי, מלית שוקולד גבשושית ומרקם משונה. הנחנו שזה בגלל שלא חיממנו, אז עשינו כמצווה עלינו והכנסנו ל-10 שניות במיקרו. אז, או אז, הבצק נעשה עיסתי, המלית נעשתה פלסטית והמרגש הכללי היה של לעיסת חפץ שלא נועד לאכילה. כדור הגלידה שהוגש ליד העוגה, גם הוא בהמלצת הקומוניקט, היה ההצלה היחידה.
שורה תחתונה: חברת אחוה אחראית לחטיפי החלבה הכי טובים בשוק, ובזאת היא צריכה להסתפק.
מחיר: 10-11 שקלים לעוגה.
ובכלל - למה לקנות כשאפשר לאפות? היכנסו למתכוני העוגות והעוגיות שלנו.