אם תשאלו אותנו, הגאווה הכי גדולה בלהיות ישראלים היא האוכל המעולה שלנו. פירות, ירקות, מאפים, כופתאות, מרקים וגם ממתקים. כן, יש לנו הרבה במה להתגאות בגזרת החטיפים והממתקים, וסדרת רבע לשבע היא רק דוגמה (מבלי להוריד ולו במיליגרם מגדולתה של אחותה עד חצות שמשלבת בין שוקולד לביסקוויט בצורה מושלמת).
פעם בכמה זמן אנו זוכים למהדורות מיוחדות עם שלל טעמים (שוקו בננה, קוקוס, חלבה, תותים ושמנת) וגימיקים – חימום, קירור, פירוק – ועכשיו לכבוד הקיץ הישראלי מגיעה הגרסה להקפאה (11.90 שקלים לאריזה). כמובן שלא חיכינו הרבה ומיד תקענו את שתי החבילות, אחת במילוי קרם שוקולד ושנייה במילוי קרם וניל, במקפיא וחיכינו קצת.
תראו, אנחנו לא יודעים אם להגדיר את הנגיסים האלה כוופלים, עוגיות, גלילוניות או שוקולדים, אבל איך שלא תקראו להם – זה טעים. התמונה מציגה אומנם מילוי יותר משמעותי מזה שקיים שם במציאות, ואנחנו לא השתכנענו שאי אפשר להקפיא גם את הרבע לשבע הרגיל ולקבל תוצאה זהה, אבל טעמי המוס היו לנו טעימים (אם לשפוט לפי מהירות החיסול, רוב הטועמים העדיפו את מילוי השוקולד). על האריזה ממליצים להמתין 3 דקות אחרי ההוצאה מהמקפיא לקבלת ביס מושלם. ניסינו, ולדעתנו הביס המיידי דווקא כיפי יותר. משהו בקשיחות של המילוי בשילוב עם הציפוי הפציח עשה לנו את זה.
אז נכון, יש בינינו כאלה שבכל מקרה מקפיאים את השוקולד שלהם, ורבע לשבע היא סדרה שאין בה נפילות, אבל נחמד שיש טעמים חדשים ובעיקר גודל חדש – הגליליות בגרסאות הקיציות הן בערך שני שליש מהגודל הרגיל, וזה גם מגדיל את כמות היחידות באריזה וגם יותר כיף לזלילה.