אהבנו: גבינה שמנה כמו שצריך, במרקם מצוין וטעם נפלא. ניסינו אותה מעל פסטה וגם על לחם – ממש כמו חמאה טובה.
לא אהבנו: אלוהים, כמה שזה משמין. היינו צריכים לקחת את הגבינה, להחביא אותה במקרר ולהתחנן שתעזוב אותנו בשקט.
שורה תחתונה: מומלץ מאוד למי שיודע להתמודד עם רגשות האשמה הנלווים.
פטריות שמפיניון וכרישה חתוכה של סנפרוסט
מחיר: 19-20 שקל לפטריות, 17 שקל לכרישה
אהבנו:זה נוח בטירוף, חוסך את הניקוי המעיק של הכרישה ואת קיצוץ הפטריות, ותמיד זמין במקפיא למקרה שרוצים להכין מרק או פשטידה. בקיצור, פינוק.
לא אהבנו: מראה הפטריות השלמות אינו מלבב, כאילו הן הושרו בקפה לכמה ימים טובים.
שורה תחתונה: סנפרוסט זה מוצר מצוין, אבל בתכלס אין על ירקות טריים.
החדשים של סנפרוסט. לעצלנים זו מתת אל
בצק שמרים מעדנות
מחיר: 23 שקל
אהבנו: כמה כיף להגיע הביתה, להחליט שמכינים עוגת שמרים ולתקתק את זה, בלי כל הבלגן הנלווה (הבצק הקנוי צריך רק התפחה אחת, ותנור). אנחנו הכנו שושנים עם מילוי של גבינות ויצא מצוין.
לא אהבנו: בשביל חובבי אפייה אמיתיים הבלגן הוא חלק מהכיף.
שורה תחתונה: אם אתם צריכים לתקתק וממש לא מחפשים חוויות – זה המוצר בשבילכם.
בצק פריך מעדנות
מחיר: 23 שקלים
אהבנו: כי נמאס לבזבז כל כך הרבה זמן בשביל קיש, וכי בצקים פריכים אוהבים שעובדים אצלם.
לא אהבנו: הבצק של מעדנות לא באמת מזכיר בצק פריך. בתור בצק עלים הוא היה עובר הרבה יותר טוב
שורה תחתונה: אם אתם רוצים בצק עלים פשוט תקנו בצק עלים – בצק פריך תצטרכו להמשיך להכין לבד.
שברי אגוזים ושקדים, סוגת
מחיר: 7-10.5 שקלים.
אהבנו: חוסך את עבודת הפטיש של השניצלים, או גרוע מזה – את קיצוץ האגוזים בסכין.
לא אהבנו: מתוק, משמין, ושוב – זמין מדי לנשנוש.
שורה תחתונה: מומלץ למי שאין לו אגרסיות להוציא על פטיש השניצלים.
תגובות