מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

במבה במילוי קרם במבה - הברקה או ביזאר?

היציאה החדשה של אסם, במבה במילוי קרם במבה, תפסה אותנו לא מוכנים. טעמנו, ירדנו לחקרו של החטיף, ולבסוף החלטנו שמדובר ביופי של דבר

ליה אור
mako אוכל
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
מה קורה כשממלאים במבה בבמבה?

במבה במילויבמבה. נשמע קצת כמו לאכול לחם בפיתה, לא? ככה גם אנחנו חשבנו כשנתקלנו לראשונה ביציאה החדשה לבית אסם. האמת היא שאת הבמבה במילוי נוגט אהבנו ממש, וגם את החן שבבמבה-חלבה הצלחנו להבין, גם אם לנו אישית היא לא עשתה את זה. אבל במבה במילוי במבה?

אז התשובה היא כן. במבה במילוי במבה. די בטעימה קטנה בשביל להבין שאין פה מקרה של ירידה מהפסים, ושאפילו יש פה יציאה לא רעה בכלל. קרם הבמבה הוא לא במבה טחונה ושמנונית כפי שדמיינו, אלא מזכיר יותר חמאת בוטנים טעימה ומתקתקה. האמת, לא מתקתקה - מתוקה. היו שטענו שמדובר בבמבה עם סקיפי - חמאת בוטנים אמריקאית אהובה - אבל לטעמנו יש פה משהו יותר מתוק מזה. יהיה מה שיהיה - מדובר בגרסה נוספת, והרבה פחות מופרכת ממה שנדמה, למלוח במילוי מתוק. אנחנו אהבנו.

מתכונים עם במבה:

מה אתם חשבתם על הבמבה החדשה?

מצאתם טעות לשון?