איזה כיף זה בורקס חמים וטריים מרולדין? לא מכירים את החוויה? אולי זה כי לא הזדמן לכם לרכוש כאלה באחד הסניפים כשהם עדיין טריים טריים, ממש רגע אחרי שיצאו מהתנור, אבל יודעים מה - הדבר הזה יכול להשתנות כי מעכשיו אפשר לקנות את הבורקס של רולדין גם בגרסה קפואה, להכנה בבית. אוהו כמה חמים הם יהיו כשתכינו אותם בעצמכם! אבל קודם בואו נוודא שהם שווים את זה.

הבורקס הקפואים של רולדין מגיעים בשני טעמים: בורקס גבינה מבצק עלים ומאפה תרד וריקוטה. אנחנו, פריקים ידועים של בורקס גבינה, ניסינו את הגרסה הזו ומצאנו שהם לא פחות ממעולים. חששנו שלא נרגיש בהבדל בינם לבין שאר יושבי המקפיאים בסופר, אבל הרגשנו ועוד איך. מדובר במוצר אחר לחלוטין מהמתחרים; טעם החמאה שבבצק העלים מורגש, הפריכות מעולה, המילוי טעים ממש ומעל הכל מרחף איזה רמז של מתקתקות שהופך את הנשנוש לבלתי ניתן לעצירה. מה שכן הפריע לנו הוא שבניגוד למה שנראה בתמונות, הבצק אינו סוגר באופן מוחלט על המילוי. כשראינו את זה חששנו שהמילוי יזלוג באפייה, אבל טעינו - הוא נותר יציב במקומו ודווקא זה עורר אצלנו איזו אי נוחות. כשאנחנו מערבבים גבינות לכדי מלית, התערובת אף פעם אינה נשארת יציבה באפייה. היציבות של בורקס הגבינה של רולדין הייתה מבורכת מבחינת ממשק המשתמש, אבל לא מאוד נאמנה לחוקי הפיזיקה/כימיה כך שהכריחה אותנו להניח את קיומם של חומרים מייצבים במינון נאה. 

הבורקס הקפואים של רולדין (צילום: ירין כהן, מיי סושיאל)
הבורקס הקפואים של רולדין | צילום: ירין כהן, מיי סושיאל

עכשיו, אחרי שנכנסנו בדקויות של הבורקס, הגיעה העת לדבר על המחיר, וזו שיחה כבדה מאוד בפני עצמה. הבורקס הקפואים של רולדין יקרים טילים - 52 שקלים לאריזה של 700 גרם, שזה קרוב לפי 2 מבורקס קפואים פשוטים שקונים בסופר. אז כן, האיכות היא אחרת לגמרי, אבל האם בפעם הבאה שנצטרך להביא בורקס למסיבה בגן או בבית הספר ניכנס לסניף רולדין הקרוב? בחלום הלילה. לאירוח של החמות, לעומת זאת, זה כבר בהחלט משהו שנשקול.

להשיג בסניפי רולדין