כשאנחנו באים להתייחס לטעם החדש של האגן דאז, בצק עוגיות, שמהחודש משווק גם פה בישראל, קשה וכמעט בלתי אפשרי שלא להיכנס להעדפות, השוואות ודירוגים עם המתחרה העיקרית של האגן דאז בשוק, בן אנד ג'ריס.
הטעם המדובר הוא אחד הלהיטים המובהקים של בן אנד ג'ריס, שאפילו הוציאו מוצר נלווה שלו: בצק עוגיות בשקית. אבל עם כל הכבוד, התכנסנו כאן כדי לדון בטעם החדש של האגן דאז: ובכן, גלידת השמנת משובחת, קרמית, עשירה ובתוכה נגלים כדורוני בצק עוגיות וחתיכות שוקולד מריר מעולה. האיזון בין כל המרכיבים מעניק אפשרות להתענג על כל מרכיב לחוד ועל כולם יחד כחוויית טעם הרמונית. אם תשאלו אותנו, הגלידה היא גרסה מעודנת ומשובחת יותר מזו של בן אנד ג'ריס.
בצק עוגיות הוא טעם מאוד אמריקאי ובתור טועמים ישראלים, גלידת בצק עוגיות היא אחת הדרכים היחידות לצרוך אותו, ולכל מי שדואג – אין כאן ביצים לא מבולשות וגם לא טעמי לוואי של ביצים.
ובשורה התחתונה, הגלידה החדשה של האגן דאז טעימה בטירוף - ובמבחן ההשוואה הבלתי נמנע – היא הייתה טעימה לנו יותר מזאת של בן אנד ג'ריס עם בצק העוגיות. ועכשיו, מה עם להביא לנו לכאן גם האגן דאז טבעונית, קוקילידת האגן דאז ואת סדרת הטריו?!