1 מסננים ושוטפים את גרגירי החומוס ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות על חום גבוה .
2 מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
3 מחממים מעט שמן על מחבת וסוגרים את הצלי. יש להפוך אותו מידי פעם עד לסגירה מלאה.
4מכניסים את הצלי לסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה.
5 אחרי שעה, מוציאים את הבשר, מצננים מעט וחותכים לקוביות גסות.
6 מוסיפים לבצל המטוגן: מעט מלח, פלפל גרוס, כמון, כורכום, שאטה גרוס ורוטב צ'ילי מתוק ומערבבים.
7 מוסיפים את העגבניות המגורדות, גרגירי החומוס והבשר. טועמים ומשפרים טעמים.
8 מכסים את הסיר ומבשלים שעה וחצי לפחות בחום נמוך מאד.