המרכיבים (ל-4 מנות):
8 ביצים (אפשר פחות)
4 תפוחי אדמה לא גדולים
1 בצל גדול, קצוץ
חבילת פטרוזיליה, קצוצה
פלפל שחור
מלח
מעט כורכום
מעט שמן

עלות המנה: 41 ש"ח

אופן ההכנה: 

1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים. מועכים (אפשר למעוך לגמרי, או להשאיר גושים) ומוסיפים אליהם בצל קצוץ, פטרוזיליה, תבלינים וביצים. מערבבים הכל לעיסה אחידה.

2. מחממים שמן בסיר טפלון, מוסיפים את התערובת וסוגרים את המכסה ל-8 עד 10 דקות על אש בינונית.

3. מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך שעה.

4. כאשר המעקודה מוכנה, מניחים צלחת מעל הסיר והופכים בזהירות. מגישים.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון 

>> לכל מתכוני השבוע של התוכנית אוכל טוב