1 משרים את תפוחי האדמה המקולפים במים עם מלח למשך לילה שלם.
2 חוצים את תפוחי האדמה. קוטמים את החלק העליון וחותכים כל חצי תפוד לשניים – אבל לא עד הסוף, כך שייווצר מעין כיס (מכל תפוד יוצאים שני מפרומים). מחזירים למי המלח.
3 מערבבים את כל המרכיבים של תערובת הבשר היטב, ולשים כמה דקות.
4 מסננים היטב את תפוחי האדמה מעודפי נוזלים, ממלאים בתערובת הבשר ומניחים בצד.
5 טורפים את הביצים עם כל חומרי הבלילה.
6 עוטפים כל מפרום בקמח, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן חצי עמוק שחומם מראש (גובה השמן עד חצי מגובה המפרום).
7 מסדרים בסיר רחב לפי הסדר תפוחי אדמה, עגבניות, בצל, סלרי, שום ופטרוזיליה. מעליהם מסדרים את המפרומים בשכבה אחת.
8 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על המפרום. מניחים צלחת הפוכה שתלחץ את המפרומים כלפי מטה ומכסים את הסיר.
9 מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על אש קטנה, עד שהבשר מוכן.
10 מגישים לצד קוסקוס.
התוכנית הראשונה של "המטבח המנצח VIP" תשודר הערב (ראשון) אחרי החדשות בערוץ 12