סוטלאץ' - קינוח אורז טורקיפודינג אורז עשיר, מתוק ומנחם שמגיע אלינו היישר מטורקיה. כיפי בסוף ארוחה וגם סתם ככה ביום חורפי. וההכנה? קלי קלות
מוטי אבני ורונן הופמן
| המטבח המנצח
| פורסם 14/10/18 14:30
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר על אש קטנה את החלב, האורז, השמנת והסוכר עד לרתיחה. 2 טוחנים את האורז המבושל (זה בסדר שהוא לא מוכן לגמרי) עם בלנדר מוט בסיר, או מעבירים למעבד מזון. לא טוחנים לגמרי, משאירים חתיכות של אורז. 3 יוצקים את התערובת לכלי הגשה ומעבירים לקירור 2-3 שעות. 4 מפזרים מעל פיסטוק קלוי, כמה טיפות מי ורדים/הדרים ומעט קינמון. מגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |