1 קוצצים את בשר האנטרקוט בסכין.
2 ממיסים את המרגרינה ומערבבים עם הזעפרן. משהים לכמה דקות ומערבבים שוב. "פותחים" את שערות הקדאיף מעט עם הידיים, מעל תבנית תנור, ומערבבים עם המרגרינה המומסת.
3 קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. מחממים את שמן הזית במחבת וכשהוא חם מוסיפים את הבצל, ההל והרוזמרין. מטגנים תוך כדי בחישה עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שכולו מחליף צבע. מתבלים בכמון, קינמון, מלח ופלפל.
4 במחבת נפרדת ויבשה קולים את השקדים עד שהם משחימים מעט. נזהרים לא לשרוף אותם. מוסיפים אותם למחבת הבשר יחד עם הפטרוזיליה.
5 מכינים רוטב שום: מחממים תנור ל-180 מעלות. צולים בתנור החם ראש שום שלם עד ששיני השום רכות לגמרי.
6 מביאים לרתיחה שתי כוסות מים חמים בסיר. בצד, מערבבים בכוס מים נוספת את הקורנפלור. כשהמים בסיר רתחו, מוסיפים את כוס המים עם הקורנפלור ומערבבים היטב. מכבים את האש ומקררים את המים. מוסיפים פנימה את שיני השום שנאפו בתנור ומערבבים היטב עד שאחיד וכל השום נמס פנימה. מוסיפים גם את החומץ ומערבבים.
7 מכינים את הסלט: קולים במחבת יבשה את הקשיו עד שהם משחימים מעט. מוציאים מהמחבת ומקררים.
8 קוצצים את הפלפל החריף, הנענע, הבצל הירוק, הפטרוזיליה והמנגו. מערבבים יחד עם הקשיו, הג'עלה, החמוציות, מיץ הלימון, הסומאק ומעט מלח ופלפל.
9 מרכיבים את הכנאפה: ברינגים אישיים מסדרים שכבה של שערות הקדאיף, מעליהן שכבה של תערובת הבשר ומעל עוד שכבה של קדאיף. אופים בתנור חם 7 דקות.
10 מעבירים את הכנאפה לצלחות ומסירים את הרינגים. מסדרים בצלחת גם את הסלט ורוטב השום ומפזרים עוד פיסטוקים קצוצים.
המתכונים מובאים כאן כפי שנשלחו אלינו על ידי המתמודדים.