1 מכינים את הציר: מטגנים את העוף והירקות, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד לקבלת ציר (רצוי שעה לפחות).
2 בינתיים מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לקבלת בצק חלק. מרדדים דק דק וחותכים לרצועות ואז לריבועים (ללא שימוש במכונה).
3 כשהמרק מוכן מוציאים את העוף והירקות ומבשלים בפנים את רצועות הבצק.
4 מניחים את שוק האווז בתבנית מרופדת נייר אפייה ומתבלים טוב טוב, תוך כדי עיסוי, במלח ופלפל, עלי תימין, שום, פפריקה מעושנת, גרידת לימון ותפוז. מפזרים את הרוזמרין. מכסים בנייר כסף וצולים עד לריכוך. מורידים את נייר הכסף ומשאירים בתנור להשחמה. מפרקים את הבשר.
5 מטגנים בנפרד את הבצל ואת הגזר.
6 הרכבת המנה: מסדרים על כל צלחת שכבה של בצק, שכבה של בצל מטוגן, גזר מטוגן, שוק אווז מפורק ועלי טרגון טרי. מטפטפים מעט ממיצי הבישול של האווז ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.