1 קראמבל שקדים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכניסים את כל המרכיבים למערבל מזון ומפעילים לכמה פולסים מהירים.
3 מפזרים את התערובת על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-8-12 דקות. במידת הצורך מערבבים את התערובת במהלך האפייה, כדי שכל החלקים ייאפו בצורה זהה.
4 מוציאים מהתנור ומניחים לקראמבל להתקרר כדי שיתקבל מרקם קריספי.
5 סירופ תבלינים: מכניסים את כל המרכיבים חוץ ממיץ הלימון לסיר ומבשלים 20 דקות על האש הכי נמוכה. מכבים את האש ומניחים לסירופ לעמוד לפחות חצי שעה. כשהסירופ קר מוסיפים מיץ לימון. מסננים.
6 מסקרפונה-ריקוטה: מערבבים את כל המרכיבים.
7 צולים רבעי אפרסקים ורבעי נקטרינות מכל הכיוונים עם חמאה במחבת פסים. מעבירים לסירופ.
8 הרכבת המנה: מניחים כף מתערובת הגבינות בצלחת חצי עמוקה. מסדרים רבעי אפרסקים ומפוררים כמה חתיכות מאוד קטנות של בלו סטילטון. מפזרים קראמבל שקדים ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.