קוגל ירושלמי עם רוטב יין פטישיםלא חשבנו שחיים לוינסון וקובי אריאלי יצליחו להפציץ ככה עם האוכל, מודים, אבל לא רק שהם הצליחו - אתמול ב"המטבח המנצח VIP" הם לקחו את כל הקופה. אנחנו זממנו מיד על הקוגל הירושלמי, ועכשיו אנחנו רואים שבצדק
קובי אריאלי וחיים לוינסון
| המטבח המנצח VIP
| פורסם 11/09/23 07:00
![]()
וידאו AVI: המטבח המנצח VIP
|
המצרכים :לקוגל:
לרסק תפוחים:
ליין פטישים:
אופן ההכנה:1 מחממים את הסוכר בתוך השמן בסיר עמוק על אש נמוכה עד שהוא מתקרמל ועולה קצף אחיד. 2 מעבירים את האטריות המבושלות לקערה ויוצקים פנימה את הקרמל. מערבבים היטב שלא יהיו גושים. 3 מוסיפים את הביצים, הדבש והפירות היבשים ומתבלים במלח ופלפל שחור. 4 יוצקים לתבניות מיני קוגלהוף (8-10 ס"מ) ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהקוגלים שחומים וקפיציים (ניתן לאפות בתבנית גדולה, זמן האפייה יגדל בהתאם לגודל התבנית). 5 רסק התפוחים: מבשלים בקלחת על אש נמוכה את התפוחים עם הווניל, הסוכר ומעט מים עד לריכוך. טוחנים למחית ומצננים. 6 רוטב יין פטישים: מבשלים את כל המרכיבים בסיר עמוק על אש בינונית כ-20 דקות. מדי פעם מערבבים. ניתן להגיש חם או קר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |