המצרכים :
אופן ההכנה:1 מנקים את צדי הלוביה, שוטפים היטב וקוצצים לחתיכות ארוכות (20 ס"מ). מסננים ומניחים לייבוש. 2 מאדים במחבת את השום בשמן הזית. אחרי דקה מוסיפים את הלוביה. מוסיפים אורגנו, פלפל צ'ילי ומלח גס ומבשלים עוד כמה דקות. 3 מסדרים קוביית פטה ואורגנו במרכז קערת ההגשה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים. |