1 משרים את תערובת הבורגול, הקינואה והעדשים הכתומות 10 דקות במים פושרים. שוטפים היטב.
2 מקפיצים את הבצל עם שמן הקוקוס חמש דקות על אש בינונית.
3 מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהאפונה. מוסיפים את תערובת הבורגול, הקינואה והעדשים ומערבבים.
4 מוסיפים שתי כוסות מים וטיפה מלח אטלנטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהמים מתאדים. חמש דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את האפונה.
• אפשר להגיש עם פטרוזיליה קצוצה, חמוציות ופרוסות שקדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!