1 מטגנים את הבצל בשמן זית, ובמקביל מבשלים את העדשים במים רותחים כחצי שעה.
2 מוציאים כוס וחצי ממי הבישול של העדשים, ושומרים בצד. מסננים את העדשים.
3 מוסיפים לעדשים המסוננות את הקינואה.
4 מוסיפים למחבת עם הבצל את מי הבישול של העדשים, ומבשלים על אש בינונית 3-4 דקות (ברתיחה), עד שהמים מקבלים צבע כהה.
5 מעבירים את תערובת הבצל והמים לסיר עם העדשים והקינואה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית, עד שכל המים נספגים.
6 מערבבים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!