המצרכים :ל-80 עוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מקציפים את המרגרינה ושני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
2 מוסיפים את הביצה, תמצית הווניל וגרידת התפוז ומערבבים היטב.
3 מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והקינמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מרדדים את הבצק הקר על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. חותכים לריבועים או לצורות עם חותכני עוגיות, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 מערבבים בצלוחית את הביצה והחלב, ובצלוחית נפרדת את הסוכר והקינמון. מברישים את העוגיות בתערובת החלב ומפזרים מעל את תערובת הקינמון.
7 אופים כ-12 דקות.
לאתר של שרית - מיס פטל
|