המצרכים :מרכיבים:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שמים בקערה את המרגרינה, מכניסים למיקרוגל וממסים. מוסיפים את הדבש וממרח החלבה, מערבבים היטב ומוסיפים את המים החמים וכפית הקפה, מערבבים שוב ומוסיפים את פצפוצי האורז והקוקוס הקלוי. 2 משמנים תבנית בינונית מלבנית ודוחסים היטב את התערובת. מקפידים להדק טוב-טוב את התערובת לתבנית. 3 הציפוי: שמים בקערה את המרגרינה והשוקולד וממסים במיקרוגל. מוציאים ומוזגים מעל התבנית עד לכיסוי מוחלט. מצננים לפחות כשעה במקרר וחותכים לקוביות. ניתן להגיש בעטרות נייר מקושטות. * לבלוג של אינס ואפיק תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו שבלול לחם ממולא בפטריות>> והנה עוגת פנקייק חגיגית |