המצרכים (12 מנות):לסברינות:
לסירופ:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 הסברינות: במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר, הביצים, תמצית הווניל והחלב. מערבבים ומוסיפים בהדרגה את המרגרינה המומסת עד לקבלת עיסה אחידה. 2 מעבירים את הבלילה לשק זילוף גדול - אין צורך בצנתר - וממלאים תבנית שקעים מסיליקון, בגובה של 3/4 מהשקע. מניחים בצד להתפחה של כ-30 דקות. 3 הסירופ: מרתיחים את כל חומרי הסירופ עד להמסה של הסוכר ומסירים מהאש. 4 מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. מכניסים את הסברינות למשך 12-16 דקות - תלוי בתנור. מיד לאחר האפייה טובלים כל סברינה בסירופ משני הצדדים שלה. 5 הקרם: במיקסר מקציפים יחד את חומרי הקרם עד שהוא מתגבש לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן. 6 מצפים את חלקה העליון של כל סברינה בקרם הגבינה ומקשטים בפירות יער קפואים. * לבלוג של אינס ואפיק תיק אוכל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגות שמרים אישיות עם תפוחים>> אל תקראו להן דובשניות: עוגיות שוקולד דבש מתובלות>> לכל המתכונים לראש השנה |