
מיני-סברינות עם קרםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)ופירות יערנחמד להתרפק על העבר, בטח כשאתם אוחזים סברינה מתקתקה ורטובה מסירופ, אחת בכל יד. השדרוג מגיע עם פירות היער בקצה, שמאזנים את הטעמים לכיוון חמצמץ ונעיםאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם15/09/1417:13 ![]() יח``צ: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):לסברינות:
לסירופ:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1הסברינות: במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר, הביצים, תמצית הווניל והחלב. מערבבים ומוסיפים בהדרגה את המרגרינה המומסת עד לקבלת עיסה אחידה. 2מעבירים את הבלילה לשק זילוף גדול - אין צורך בצנתר - וממלאים תבנית שקעים מסיליקון, בגובה של 3/4 מהשקע. מניחים בצד להתפחה של כ-30 דקות. 3הסירופ: מרתיחים את כל חומרי הסירופ עד להמסה של הסוכר ומסירים מהאש. 4מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. מכניסים את הסברינות למשך 12-16 דקות - תלוי בתנור. מיד לאחר האפייה טובלים כל סברינה בסירופ משני הצדדים שלה. 5הקרם: במיקסר מקציפים יחד את חומרי הקרם עד שהוא מתגבש לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן. 6מצפים את חלקה העליון של כל סברינה בקרם הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)ומקשטים בפירות יער קפואים. * לבלוג של אינס ואפיקתיק אוכל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגות שמרים אישיות עם תפוחים>> אל תקראו להן דובשניות: עוגיות שוקולד דבש מתובלות>> לכל המתכונים לראש השנה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |