המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 מערבבים בקערה קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח. 3 מערבבים היטב בקערה נפרדת מרגרינה, וניל, סוכר וביצים. זה הזמן להוסיף את השוקולד המומס אם רוצים, ולערבב. 4 מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים רק עד לאיחוד. 5 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים. נעזרים בשתי כפיות טבולות במים ליצירת כדורים ומעבירים את הכדורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 אופים 10 דקות. מצננים בתבנית. לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי - תיק אוכל |