המצרכים :לעוגות:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מקציפים ביחד סוכר, וניל ומרגרינה עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית. 2 מוסיפים בהדרגה את הביצים אחת אחת (מחכים שהביצה תטמע בתערובת ורק אז מוסיפים את הבאה) ואת קרם הקוקוס והמלח. 3 מנפים לקערה נפרדת את הקמח והקקאו ומוסיפים את שניהם בהדרגה לקערה עם הבלילה. מערבבים רק עד שהתערובת היבשה נבלעת בתערובת הרטובה וזהו. לא מערבבים יותר מידי. 4 משמנים 2 תבניות: אחת בקוטר 24 ס"מ ועוד אחת בקוטר 18 ס"מ (אפשר גם 20), ומחלקים את המסה בתבניות. 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך חצי שעה עד 40 דקות, תלוי בתנור. מצננים צינון מוחלט ומחלצים מהתבניות. 6 מכינים את הציפוי: מערבבים בסיר קטן את חומרי הציפוי ומבשלים על אש קטנה עד שמתקבלת בלילה הומוגנית. מצפים בנפרד כל עוגה ומניחים אותן האחת על השנייה. מקשטים בקישוטים לפי בחירתכם. בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות גבינה מלוחות>> כבר ניסיתם חלה מקמח מלא? כדאי לכם |