המצרכים :ל-25 יחידות קטנות:
אופציות להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה את המרגרינה, הסוכר, תמצית הווניל וקליפת הלימון. מוסיפים את הביצים ואת הגבינה הלבנה ומקציפים כ-5 דקות. מוסיפים את הקמח ומערבבים בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד ודביק יחסית. 2 מכסים את הקערה בניילון ומעבירים למקרר לחצי שעה. 3 מוציאים את הבצק מהמקרר, מעבירים למשטח מקומח היטב ומרדדים לעובי של 1.5-2ס"מ. 4 קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות עגול, ובמרכזם קורצים עוד עיגול קטן ( את העיגולים הקטנים שמוציאים אפשר לטגן ולהגיש בפני עצמם), להיווצרות טבעות. 5 מטגנים את טבעות הדונאטס בשמן עמוק משני הצדדים עד להשחמה, ומוציאים לנייר סופג. 6 לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר או טובלים בשוקולד מומס. * אפשר לשמור את הדונאטס במקרר, לחמם אותם מעט לפני ההגשה ואז לפזר אבקת סוכר. בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |