המצרכים (20 מנות):לבצק
למלית
אופן ההכנה:1 לשים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר. 2מחממים תנור ל-160 מעלות. 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב לעובי של חצי ס"מ, וקורצים עוגיות בעזרת חותכן. אפשר ליצור עוגיות בכמה צורות שונות (אנחנו הלכנו על עיגולים וכוכבים), רק חשוב להקפיד לקרוץ מספר זוגי מכל צורה, כדי שיוכלו להצטרף לסנדוויץ'. 4 אופים כ-25 דקות, ומצננים צינון מלא. 5 ממלאים כל זוג עוגיות בקרם חלבה. שומרים בקופסה אטומה. * לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי >> בשבוע שעבר הכנו קעריות בצק פריכות וטעימות>> עוד קינוח מגניב: עוגת נפוליאון עם מילוי מדליק |