המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את החמאה והגבינה ומוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל השחור והשומשום. ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 2 יוצרים מהבצק גליל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים. 3 מחממים תנור ל-170 מעלות. 4 מוציאים את הגליל מהמקרר, מברישים בביצה ומגלגלים בפרג עד שהוא מצופה היטב. 5 פורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. לבלוג של שרית - מיס פטל |