עוגיות מגולגלות עם ריבה ושוקולדהעוגיות האלה נראות מעולה, הבצק שלהן נהדר לעבודה והן שיא הקלילות להכנה, אבל מה שהכי הגניב אותנו זה השילוב בין הריבה והשוקולד, שעובד ממש טוב. מי אמר שצריך לבחור?![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים קמח, מרגרינה וגבינה לבנה לבצק חלק. 2 מכניסים למקרר לכשעתיים. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מוציאים את הבצק מהמקרר וחותכים ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק בגודל 30x15 ס"מ. 4 מניחים את המלבנים לרוחב. מורחים על שליש הבצק התחתון (שקרוב אליכם) ממרח שוקולד, על השליש האמצעי מורחים ריבה ואת השליש הנותר משאירים ריק. 5 מגלגלים את הבצק לגליל, מתחילים לגלגל מכיוון החלק המרוח בשווקלד וסוגרים בחלק הריק. 6 פורסים את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות רחת לוקום משגעות >> וזו מאפיית בוטיק חדשה בקרית אונו שאתם רוצים להכיר מקרוב ![]() | ![]() |