חטיפי זיתיםהכירו את ההתמכרות החדשה שלנו: חטיפי זיתים שהם בעצם מקלונים חמודים מבצק עם זיתים וגבינה בולגרית בפנים, שאנחנו מוכנים להישבע שהיו כאן עד לפני 10 דקות. נו, מזל שכל כך קל להכין אותם![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 מעבדים את כל החומרים עד לקבלת כדור בצק. 3 מחלקים את הבצק לכדורים וכל כדור מגלגלים למקל. 4 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה קלה, כ-12 דקות. 6 בתום האפייה מברישים במעט שמן זית. לבלוג של שרית - מיס פטל ![]() | ![]() |