1 טורפים יחד את מרכיבי הפנקייק (חוץ מהשמן לטיגון). מחממים מחבת משומנת קלות ויוצקים למחבת בלילה שתספיק לפנקייקס קטנים, בכמות של ככף. הופכים לצד השני כשנוצרות בועות. ממשיכים עד שמסיימים את כל המסה.
2 המלית: מקציפים את מרכיבי המלית, מעבירים לשק זילוף עם צנתר לקישוט.
3 מקשטים כל פנקייק בקרם שוקולד ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות.
בקרו בבלוג של אינס ואפיק
>> בפעם הקודמת הכנו עוגיות מרוקאיות נפלאות בלי מכונה
תחרות עוגות היום הולדת שלנו יצאה לדרך!