ופל בלגיפינוק מושלם זה שילוב של כמה דברים: שלא יהיה קשה להכין (גג רבע שעה), שירגיש טיפונת מושחת ושיהיה אפשר לשים עליו מייפל. במילים אחרות - ופל בלגי. אין לכם טוסטר מיוחד? טגנו את הבלילה כפנקייקס, זה יוצא נהדר
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 29/07/15 12:05
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים טוסטר ופלים ייעודי. 2 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. 3 מערבבים בנפרד מרגרינה, חלב, ריוויון, ביצים ותמצית וניל. 4 מאחדים את שתי התערובות ומערבבים היטב. 5 שופכים כחצי כוס מהתערובת לתוך הטוסטר, מפזרים מעל מעט סוכר גבישי, סוגרים ואופים כ-5 דקות, עד שמזהיב. מגישים עם מה שאוהבים. לאתר של שרית - מיס פטל. >> בפעם שעברה הכנו עוגת שזיפים בחושה ועסיסית>> ביקרנו בשרונה מרקט החדש וחזרנו עם המלצות |