המצרכים (40 מנות):
לציפוי לפני האפייה:
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר במהירות את המרגרינה עם הסוכר והתבלינים. מוסיפים את הביצה, הדבש ואת 3 כפות התה ומקציפים כ-5 דקות, מוסיפים לקערה את הקמח ואבקת הסודה לשתייה ומערבבים בעזרת כף (רצוי כף עץ). 2 מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לשעתיים. מוציאים מהמקרר ויוצרים בידיים כדורים קטנים. ניתן להרטיב את הידיים מעט א המסה דביקה. 3 מניחים את אבקת הסוכר בקערית. מעבירים כל כדור לקערית ומצפים אותו באבקת הסוכר. 4 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווח של 3 ס"מ לפחות בין הכדורים. 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-12 דקות, עד שמתחילים להיווצר סדקים על הדובשניות. מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה. * בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל >> בפעם הקודמת הכנו חיתוכיות פצפוצי אורז בציפוי שוקולד>> לכל המתכונים לראש השנה |