המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים בסיר קטן על אש נמוכה חמאה, קקאו, סוכר, ברנדי ומים עד שהכל נמס ומתערבב. 2 מעבירים את פירורי העוגיות לקערה, יוצקים עליהם את תערובת הקקאו החמה ומערבבים היטב. 3 מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20X20 ס"מ ומהדקים היטב. מעבירים למקרר. 4 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו שוקולד וחמאת בוטנים, ומערבבים לתערובת חלקה. 5 יוצקים את הציפוי על התערובת שבתבנית, מיישרים ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות. רק אחרי שהתערובת קרה ויציבה, אפשר לחתוך לריבועים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> אפשר גם קוסקוס מתוק: ברקוקש עם פירות>> עם כוכב מישלן בדרך - למה אסף גרניט כ"כ כועס? |