המצרכים (35 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערת המיקסר את הקמח והשמרים. מוסיפים שמן, מים, מלח, עראק וגרגירי כוסברה, ולבסוף מוסיפים את החמאה. מערבבים עד שהבצק הופך לאחיד. 2 משאירים בקערת המיקסר ומכסים במגבת לחצי שעה. 3 מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, ומשאירים שניים מהם מתחת למגבת. מהחלק השלישי חותכים חתיכות, מגלגלים לגלילים וסוגרים לכעכים. ממשיכים עד שמסיימים את כל הבצק ומסדרים את הכעכים בתבנית מרופדת נייר אפייה. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות, מורחים כל כעך בביצה וטובלים בשומשום ו/או בקצח. 5 אופים 25-30 דקות, עד שהכעכים מזהיבים קלות. מצננים ומגישים לצד כוס תה עם נענע. >> בפעם הקודמת הכנו לחמניות פסטו נהדרות. נסו אותן>> וגם: מצאנו את המתכון לאוראו - צ'ורוס שמשגעות את הרשת |