המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממסים את המרגרינה בקערה במיקרו. כשהיא נמסה מוסיפים לקערה את המרשמלו וממשיכים להמס במיקרו, בפולסים של 20 שניות בכל פעם. מערבבים עד שהמרשמלו נמס ומתקבלת תערובת אחידה. 2 מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת המרשמלו. 3 מוסיפים סוכריות עדשים, שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים היטב. אפשר לפזר עוד סוכריות עדשים מלמעלה. מכניסים למקרר למשך הלילה. 4 מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. נועצים מקל ארטיק בכל קובייה. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות חמאת בוטנים שיצאו נהדר >> והנה עוגת היום הולדת הבאה שתכינו |