המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה גדולה את הקמח, השמרים והסוכר. 2. יוצרים גומה ושופכים לתוכה 2 כוסות מהמים הפושרים, מרגרינה ומלח. לשים היטב (במיקסר או ידנית) כ-10 דקות, ובמהלכן מוסיפים את העגבניות המיובשות והמים הנוספים, אם יש צורך. 3 מכסים את הקערה בשקית ניילון ומניחים להתפחה של כחצי שעה. 4 מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים ל-30 חלקים. יוצרים מכל חלק רצועה ארוכה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 מברישים את מקלות הלחם בביצה טרופה עם מים ומפזרים שומשום ומעט מלח גס. מניחים להתפחה נוספת של כ-20 דקות. 6 מחממים תנור ל-200 מעלות, ואופים את המקלות כ-20 דקות, עד שהם משחימים. * ניתן להקפיא את מקלות הלחם לאחר האפייה ולהפשיר לפי הצורך. בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |