המצרכים :ל-30 יחידות קטנות:
למלית:
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומעבירים למקרר ל-20 דקות. 2 מערבבים בקערית קטנה את מרכיבי המלית. 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס קטנה ומניחים בכל עיגול כפית מהמלית. 4 עוטפים את המלית בבצק בעזרת כפות הידיים (קצת כמו שעושים עם קובה) ומניחים על מגש. 5 מחממים סיר קטן עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים כמה כדורים קטנים יחד, ולאחר שהם מזהיבים הופכים לצד השני. מעבירים לנייר אפייה. * לפני ההגשה אפשר לחמם את הסופגניות בתנור 7 דקות בחום של 160 מעלות. לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי - תיק אוכל >> עוד מתכונים לסופגניות >> כל המתכונים לחנוכה >> בשבוע שעבר הכנו אצבעות לחם עם זעתר>> עוד מתכונים לסופגניות>> ומתכונים ללביבות |