מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
עוגת ספוג

לחמניותגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)ללא שמרים

אנחנו הכי אוהבים שמעט עבודה גוררת הרבה מחמאות, וזה בדיוק מה שקורה עם הלחמניות האלה: מערבבים קמח וגבינות, קצת פרמזן מלמעלה, ויאללה, לתנור. חצי שעה אחר כך כולם ינשקו לכם את הידיים

|mako אוכל| פורסם09:25
לחמניות גבינה ללא שמרים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מעבדים את כל המצרכים מלבד החלמון והפרמזן לבצק.

3יוצרים כדורים כגודל פינג-פונג ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4מברישים את הכדורים בחלמון ומפזרים מלמעלה מעט פרמזן מגורדת.

5אופים כ-20 דקות עד שהלחמניות מתחילות להזהיב מעט.

לבלוג של שרית -מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו חטיפי זיתים

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il