המצרכים (6 מנות):לתבנית בקוטר 20 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומגלענים. פורסים את הרבעים לפרוסות דקות. 3 מערבבים את כל החומרים בידיים עד שמתקבלת תערובת לחה. 4 משמנים תבנית, שופכים את התערובת פנימה ואופים 50-60 דקות. 5 מעבירים סכין בין דופנות התבנית לעוגה ומחלצים מהתבנית. מצננים. לבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו פנקייקס גבינה נהדרים>> והנה עוד כמה מתכונים בריאים שגם ילדים אוהבים |