מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגת תפוחים מהירה

עוגה בחושה הכי פשוטה שיש, שתמלא לכם את הבית בניחוחות מטורפים של וניל וקינמון. 20 דקות עבודה, והתוצאה - גן עדן

|mako אוכל| פורסם06:39
עוגת תפוחים  (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

לתבנית בקוטר 20 ס"מ:

  • 3 תפוחים מזן גולדן
  • 1 ורבע כוסות קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 50 גרם מרגרינה (או חמאה, לעוגה חלבית) מומסת
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קינמון
  • 50 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומגלענים. פורסים את הרבעים לפרוסות דקות.

3מערבבים את כל החומרים בידיים עד שמתקבלת תערובת לחה.

4משמנים תבנית, שופכים את התערובת פנימה ואופים 50-60 דקות.

5מעבירים סכין בין דופנות התבנית לעוגה ומחלצים מהתבנית. מצננים.

לבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו פנקייקסגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)נהדרים
>> והנה עוד כמה מתכונים בריאים שגם ילדים אוהבים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il