1 מניחים בקערה את המרגרינה, הסוכר, תמצית הווניל והביצה ומעבדים. מוסיפים את הקמח בהדרגה יחד עם הסודה לשתייה ולשים רק עד שהבצק מתאחד ולא מעבר, כדי שלא ייאבד מפריכותו. עוטפים בניילון נצמד ומניחים לרבע שעה במקרר.
2 מקמחים היטב משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עוגיות במספר זוגי, כדי לזווג אותן לסנדוויץ'. למחצית מהעוגיות קורצים חור קטן נוסף במרכז.
3 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 12-15 דקות. מצננים לחלוטין.
4 מפדרים אבקת סוכר על העוגיות עם החור, מניחים ריבה על העוגיות השלמות וסוגרים בעוגיות עם חור.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת גבינה חגיגית
* בקרו בבלוג של אינס שילת ינאי