בלינצ'ס במילוי מתוקכולם יודעים שהסוד בבלינצ'ס הוא התערובת, אז דאגנו לכם למתכון עם כמויות מדויקות והוראות ברורות, שמוציא אותם דקיקים כמו שצריך ועגולים כמו העולם - אבל לא עצרנו שם, והוספנו גם מילוי משגע בניחוח וניל-לימון
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 18/05/15 06:57
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-15 יחידות:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל החומרי הבלינצ'ס עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אפשר בבלנדר). 2 מחממים מחבת ומשמנים מעט. 3 שופכים בכל פעם כחצי כוס למחבת ומטים אותה לכל הכיוונים עד שהתערובת מכסה בצורה אחידה את המחבת. 4 מטגנים עד שמתחילות להופיע בועות, הופכים ומטגנים כחצי דקה נוספת. 5 מערבבים את כל חומרי המילוי, מניחים על כל בלינצ' ומגלגלים. לבלוג של שרית - מיס פטל |