עוגיות חמאת בוטניםעוגיות פריכות עם מליחות עדינה של חמאת בוטנים (טבעית!), זה כל מה שאנחנו צריכים בשביל לשדרג את הפסקת הקפה שלנו. מזל שהן כל כך קלות להכנה, כי אנחנו נוהגים לעשות לפחות שלוש הפסקות ביום![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. 2 בקערה נפרדת מערבבים מרגרינה, חמאת בוטנים, וסוכר. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים היטב. 3 מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לאיחוד. 4 מכניסים למקרר לכ-30 דקות. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 6 מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל כדור פינג-פונג, אפשר בעזרת כף קפיצית. מניחים בתבנית ואופים כ-12-15 דקות. מקררים ומחלצים מהתבנית (העוגיות מתפוררות כשהן חמות ומתייצבות בקירור). לבלוג של שרית - מיס פטל. >> בפעם הקודמת הכנו נשיקות פירה אפויות>> והנה שלוש עוגות גלידה קרות ומעולות![]() | ![]() |