חיתוכיות לימון עם ריבת פטלחובבי הקינוחים הלימוניים, זה המתכון בשבילכם. עסיסיות, רכות וטעימות יותר מעוגת לימון בחושה, קלות להכנה מפאי לימון, ובלי להשוות - הן ריחניות, מתוקות, יפות וקולעות בול גם לאירוח וגם לכוס קפה וספר טוב
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 10/06/15 07:33
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לבסיס:
למלית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 מערבבים קמח, סוכר, מלח וקליפת לימון. מוסיפים מרגרינה ומעבדים במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים כף מים ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבל גוש בצק. 3 משטחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. 4 מכינים את המלית: מערבבים היטב בקערה (לא מקציפים) ביצים וסוכר. מוסיפים מיץ לימון וקליפה ומערבבים היטב. מוסיפים קמח ומערבבים עד לאיחוד. 5 מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים על הבצק ריבת פטל, שופכים את מלית הלימון, מחזירים לתנור ואופים כ-20 דקות נוספות. מוציאים מהתנור, מצננים וחותכים לריבועים. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> בפעם הקודמת הכנו חיתוכיות שוקולד עם שטרויזל>> עשינו קניות בסופר קופיקס, וחזרנו עם מסקנות |