המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מקציפים יחד את המרגרינה והסוכר כ-3 דקות. מוסיפים את הביצה, ממשיכים להקציף עד שהיא נבלעת במסה ואז מוסיפים את גרידת הלימון והג'ינג'ר. מערבבים. 2 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והשמרים. יוצרים גומה ושופכים לתוכה את תוכן הקערה הראשונה. מוסיפים את החלב ולשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק גמיש שלא נדבק לידיים, ומתפיחים 20 דקות. 3 מחלקים את הבצק ל-20 כדורים. יוצרים מכל כדור צורת פרעצל או בייגל, ומניחים לתפיחה של 15 דקות על נייר אפייה. 4 מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הפרצעלים עד להשחמה. הופכים בעדינות רבה, ומטגנים את הצד השני. מוציאים לנייר סופג. 5 מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. >> בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |