המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים ורבע כוס מהסוכר. 2 מקציפים במיקסר את יתרת הסוכר והחמאה כ-3 דקות. מוסיפים את תמצית הווניל, קליפת ההדרים המגוררת, הביצים והחלב וממשיכים להקציף כ-2 דקות. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בכף עץ או וו גיטרה עד שהיא נבלעת. מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומערבבים. בקרו בבלוג של אינס ואפיק - תיק אוכל 3 משמנים היטב תבנית קוגלהוף בקוטר 26 או 28 ס"מ ומעבירים את מסת העוגה. מכסים במגבת או בניילון נצמד ומתפיחים כשעה. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגה 45 דקות, עד שהיא משחימה. 5 מוציאים בזהירות את העוגה מהתבנית, ומקשטים באבקת סוכר או בשוקולד מומס. |