המצרכים :לתבניות בקוטר 20 ס"מ או אינגליש קייק אחת:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מקציפים חמאה וסוכר כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה וקרמית. 3 מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. מוסיפים חלב ומערבבים לאיחוד. 4 מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת אפייה, ומלח ומאחדים את שתי התערובות בעדינות. מוסיפים את הפירות ומערבבים בזהירות. 5 שופכים את תערובת עוגת השזיפים לתבניות ואופים כשעה. בתום האפייה מפדרים באבקת סוכר. לאתר של שרית - מיס פטל. >> בפעם שעברה התאהבנו בעוגיות קינמון>> והנה פסטה עגבניות שילדים פשוט אוהבים |