המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והמרגרינה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר לעשות את הפעולה גם במיקסר עם וו גיטרה). 3 משטחים קצת יותר מחצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח שוקולד ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים. 4 אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים ורק אז חותכים לריבועים. >> חושבים שאתם זוכרים את החטיפים הישראליים?>> ביקורת טייק אווי: מצעד הפחמימות של ג'ויה |