1 מערבבים בקערת המיקסר את הקמח והמלח. מוסיפים את המרגרינה, הביצה והמים ומעבדים עד שמתגבש בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל-2, עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 בינתיים מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים קלות לריכוך, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים היטב. מוסיפים את התבלינים, הזיתים והצימוקים, מערבבים קלות ומסירים מהאש (נזהרים לא לבשל את המלית יותר מדי, כדי שלא תתייבש). טועמים, מתקנים תיבול ומצננים (חשוב).
3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט וקורצים עיגולים בקוטר של 10 ס"מ.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מניחים על כל עיגול בצק כף מהמלית, סוגרים ומהדקים את הקצוות (ניתן לעצב את האמפנדס על ידי מעיכת הקצוות בעזרת מזלג או על ידי קיפול שולי הבצק).
6 מורחים בביצה טרופה ואופים 20-25 דקות, עד שאמפנדס זהובות ופריכות.
>> בשבוע שעבר הכנו בלינצ'ס לארוחת ערב
>> מעכשיו - בית אחד למרקים ולכריכים של זופה