המצרכים (35 מנות):לבצק:
למלית:
לפיזור:
אופן ההכנה:1 לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד כרבע שעה. מערבבים את חומרי המלית. 2 יוצרים מהבצק כדורים קטנים מוארכים. יוצרים בכל כדור גומה, ממלאים בכפית מהמלית וסוגרים. 3 מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהסגירה כלפי מטה, ויוצרים צורות בעזרת מזלג או צובטן מיוחד. 4 אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומחכים לצינון מוחלט. 5 מפזרים אבקת סוכר ומגישים ליד תה עם נענע. * בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד חגיגיים לימי הולדת
|