1 מעבדים במעבד מזון או ביד את כל החומרים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מחממים בסיר קטן את חלב הקוקוס, השמן, הסוכר והשוקולד ומערבבים עד להמסה. מסירים מהאש וטורפים פנימה במטרפה ידנית את הביצה והקקאו. מוסיפים קמח תופח ומערבבים.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר שמתאים לתבנית השקעים. מניחים כל עיגול בצק בשקע וממלאים בבלילה בערך עד האמצע.
5 אופים 20 דקות ולא יותר. מצננים ומגישים עם אבקת סוכר.
* המתכון מתאים ל-12 יחידות של תבנית שקעים רגילה, או 24 של תבנית שקעים מיני.
בקרו בבלוג של אינס ואפיק
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת תפוזים וקוקוס חורפית
>> והנה עוגת פודינג שוקולד פסיכית